Om

ANNELI

TRANS/MEDIUM & HEALER

ANNELI JOHANSSON

 

År 2007 genomgick hennes förmåga från att vara skolan och kunskapens väg om hälsa och sjukdomar att förändras och hon fördjupade sina kunskaper om läkning och problemens uppkomst i kroppen på ett högre medvetandeplan.

 

Anneli är utbildad i åtta olika alternativa behandlingsmetoder men framstår för den naturligaste konsten av läkning, som sker genom healing. Hon fungera som länken mellan vår värld och Universums vibration av det högre medvetandet och kanalisera en energi som sammanför det egna jaget till Universum.

 

Anneli är född med Klippel-Fiels syndrom. Denna sjukdom är en kotmissbildningar i nacken en sk. blockkota i (C2-C3), men innefattas av skolios, uträtad lordos, två extra ben i kroppen och missbildningar i hjärta och nervsystem. Den grundläggande delen och det genuia intresset att hjälpa andra ligger i att själv har varit sjuk och svårt begränsad i sin rörlighet och sjukskriver i mer än 18 år.

 

Hennes andliga resa genomgick en stor förändring från sjuk och begränsad till läkning. Tillsammans med sina mästare, som också utgjorde denna spontanläkning, så utvecklades hennes transmediala förmåga och vibrationen av transhealing. Så framstod hennes naturliga förmågor att kunna kanalisera de högre vibrationerna i Universum och också den andliga kirurgins utövande. År 2011  kom en ytterligare uppgång av energierna på jorden och Universum stod i ett Zenit och tilldelade henne en ny energi och bar med sig namnet The Connect till henne - 2012 tog hon en lång paus från sin andliga väg men är nu tillbaka och delar denna fantastiska energi - Jaget och medvetandes väg med en hög vibration av healing.

 

- All kärlek

ANNELI JOHANSSON


SOCIALA MEDIER


KONTAKT


 

ADRESS:

Esplanaden 6B, 392 33 KALMAR

 

EMAIL: info@annelijohansson.se

 

TELEFON: 0763077129

 

 ©2018 THE CONNECT. ALL RIGHTS RESERVED